PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓK
Tevékenységünk során a legnagyobb mértékben szem előtt tartjuk a környezet-
és munkavédelmi szempontokat.
palyazatd Polilakk_c_tabla
Polilakk Kft. sajtóközlemény megtekintése pdf formátumban:
Polilakk Kft., 3533 Miskolc, Kerpely A. út 35. , Telefon:  0646 532494, Fax: 0646 532495, E-mail: info@polilakk.hu
A POLILAKK KFT. TERMELÉSI KAPACITÁSÁNAK BŐVÍTÉSE, KRÓMMENTES FELÜLETKEZELÉSI BERENDEZÉSEK BESZERZÉSE EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL

A Polilakk Kft 2015.02.02 és 2015.10.30 között sikeresen megvalósította a „Polilakk Kft. termelési kapacitásának bővítése, krómmentes felületkezelési berendezések beszerzése” című projektjét. A Polilakk Kft. a projekt megvalósításához 31,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg, a GINOP 1.2.1-14-2014 pályázat keretén belül.

A projekt elsődleges célja, hogy a Polilakk Kft megfelelve az Európai Uniós előírásoknak, krómmentes felületkezelési eljárás alkalmazásával képes legyen nyitni a jármű- és gépipar felé. A cél elérése érdekében a projekt megvalósítása során beszerzésre került 2 db zsírtalanító kád, 4 db merítő kád, 1 db szárító kád, 4 db merítő kaloda, vagy más néven kosár, programozható logikai vezérlő (PLC), valamint egy anyagmozgató rendszer: futómacska pálya, 2 tonnás emelő berendezéssel, elektronikus mozgatással.

Összességében a projekt megvalósította célját, a fejlesztésnek köszönhetően sikerült egy előkészítő kádsort beállítani, mely lényegesen felgyorsítja az anyagkezelési folyamatokat, és 42%-os kapacitásnövekedést jelent. Ez a növekedés és a szabályozási változások lehetővé teszik új piacok szerzését, az ezáltal bővülő kereslet kielégítését, és export tevékenység végzését is.
Polilakk_tabla