PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓK
Tevékenységünk során a legnagyobb mértékben szem előtt tartjuk a környezet-
és munkavédelmi szempontokat.
palyazatd Polilakk_c_tabla
Polilakk Kft. sajtóközlemény megtekintése pdf formátumban:

Új technológia bevezetése a Polilakk Kft-nél

Az adaptív technológiai innovációs tevékenységet biztosító projektünk olyan eszköz beszerzését célozza meg, amely révén vállalkozásunknál új szolgáltatás, eljárás jön létre. Ugyanis, a lézervágó gép beszerzésével az építőiparban, szűkebb értelemben a cégünk tevékenységét érintően az alumínium nyílás-záró gyártó cégek egyre szélesebb körben kívánják alkalmazni a különféle alumíniumból készült külső homlokzati burkolatelemeket, valamint beltéri burkolati elemeket. Ennek az újonnan fellépő igényeknek megfelelően, ezek gyártásához szükséges az egyre bonyolultabb technológiai kivitelezés a gyártás folyamán is. A cégünk által beszerezni kívánt lézervágó géppel ezeknek a megnövekedett igényeknek megfelelően a bonyolultabb, és magasabb színvonalú egyedi gyártást tudjuk biztosítani. A korszerű lézervágóval magasabb minőségben teljesíthetjük megrendeléseinket és jobb minőségű szolgáltatást nyújthatunk partnereinknek. Az ily módon teljesített megrendelések nagy részére porfestési igény is jelentkezik, amelyik cégünk fő tevékenységi körében jelent új piacokat, illetve megrendelés növekedést. Az innovatív módon működő új gép lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, ezáltal a termékek elkészítésének munkafolyamata lerövidül, ez a vállalható darabszám növekedését, a ráfordított költségek hatékonyságnak javulását, valamint a vevői igények tökéletes kielégítését eredményezi. Cégünk fő tevékenységi körébe tartozik az alumínium nyílászáró gyártó cégek megrendelései alapján az egyedi méretekre leadott burkolati elemek, valamint egyedi méretű szegések, takarások gyártása alumínium táblalemezekből. Ezen megrendelések teljesítéséhez szükséges korszerű lézervágóval magasabb minőségben és hatékonyabban, rövidebb határidővel tudunk vevőink egyedi igényeinek megfelelni, azok korszerű gyártását tudjuk megrendelőink részére vállalni. A fejlesztés eredményeképpen új piacok szerzésére, hatékonyabb munkavégzésre és színvonalasabb teljesítésre nyílik lehetősége cégünknek.

Polilakk Kft., 3533 Miskolc, Kerpely A. út 35. , Telefon:  0646 532494, Fax: 0646 532495, E-mail: info@polilakk.hu
A POLILAKK KFT. TERMELÉSI KAPACITÁSÁNAK BŐVÍTÉSE, KRÓMMENTES FELÜLETKEZELÉSI BERENDEZÉSEK BESZERZÉSE EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL

A Polilakk Kft 2015.02.02 és 2015.10.30 között sikeresen megvalósította a „Polilakk Kft. termelési kapacitásának bővítése, krómmentes felületkezelési berendezések beszerzése” című projektjét. A Polilakk Kft. a projekt megvalósításához 31,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg, a GINOP 1.2.1-14-2014 pályázat keretén belül.

A projekt elsődleges célja, hogy a Polilakk Kft megfelelve az Európai Uniós előírásoknak, krómmentes felületkezelési eljárás alkalmazásával képes legyen nyitni a jármű- és gépipar felé. A cél elérése érdekében a projekt megvalósítása során beszerzésre került 2 db zsírtalanító kád, 4 db merítő kád, 1 db szárító kád, 4 db merítő kaloda, vagy más néven kosár, programozható logikai vezérlő (PLC), valamint egy anyagmozgató rendszer: futómacska pálya, 2 tonnás emelő berendezéssel, elektronikus mozgatással.

Összességében a projekt megvalósította célját, a fejlesztésnek köszönhetően sikerült egy előkészítő kádsort beállítani, mely lényegesen felgyorsítja az anyagkezelési folyamatokat, és 42%-os kapacitásnövekedést jelent. Ez a növekedés és a szabályozási változások lehetővé teszik új piacok szerzését, az ezáltal bővülő kereslet kielégítését, és export tevékenység végzését is.
Polilakk_tabla